maanantai 6. toukokuuta 2013

Kuivaa kuin Saharassa...



 Hommat seisoo, kun asemapiirros ei vieläkään ole valmis. Hieman ollut aikatauluongelmia RI:n kanssa, joten naapureiden kuulemisia ei ole päästy aloittamaan. Mikäli onni on myöten on piirros viikon alkupuolella valmis (sormet ristitty).

Aikaa säästääksemme päätimme tilata tontille porakaivourakoitsijan. Tosin ei tämäkään osa-alue ole mennyt kuin strömssöössä. Pohjavesialueella sijatseva tontti, kaivo tällä hetkellä 150 metrissä ja vettä ei nimeksikään (hieman kosteaa liejua saatu ulos). Täytyykö tässä kohta alkaa pyörimään tonttia ympäri haarakepin kanssa, jotta varma vesisuoni löytyisi.

Porakaivo Part I


Tänään urakoitsijan piti paineaukaista kaivon pohja, mutta se ei oikein onnistunut kuten oli suunniteltu. 15 metrin kohdille jämähti paineavausmansetti, joten hommat jatkuu huomenna.

Ei lähtenyt edes voimalla mansetti, sinne se on 15m syvyyten jäänyt jumiin.

Tästä jatkuu urakoitsijoiden duuni huomenna, saa nähdä joutuvatko tekemään uuden reijän (?)
Pahimmassa tapauksessa joudutaan poraamaan uusi kaivo, ellei vanhasta kaivosta saada mansettia irti. Tämä tietäisi lisää hiekkapölyä, mutta ei onneksi rahanmenoa, kiitos vesitakuun! Ei maalata piruja seinille, mutta kohta on tontti kuin reikäjuusto ja vettä ei silti löydy.

Tontille on porareiden jäljiltä ilmestynyt muutamia kalliopöly- kasoja. Onneksi ei ole tullut ikkunoita pestyä tönöstä ;)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti