torstai 15. toukokuuta 2014

Kahdeksan kuukauden arkihaaste

Ei se mennyt tälläkään kertaa niin kuin strömssöössä. Tarkoituksena oli, että nyt perjantaina olisi lattialämmitysurakoitsija tullut asentamaan putkituksia. Se jouduttiin kuitenkin siirtämään toistaiseksi, johtuen styrokseista. Meidän tehtävä on tasata hiekka ja asentaa styroksit sekä rautat. Kuulostaa yksinkertaiselta eikö? Niin minäkin luulin, mutta eipä se tuon soran kanssa olekkaan niin helppoa. Pinta tulisi saada niin vaateriin, että levyjen päällä pystyisi kävelemään ilman, että halkemia syntyy.

Seuraavan kohteen kohdalla tietää tasan tarkkaan, että sokkelin täyttö tehdään hiekalla! Helpottaa jäteputkien asentamisessa ja styroksien asettelua tai niin olen ainakin kuullut. Nyt tilanne on kuitenkin tämä ja ei auta kuin viikonloppu kyykkiä vatupassin kanssa ja haravoida pohjaa tasaiseksi, että päästään eteen päin ensiviikolla.

Yhtäkään styroksia ei ensimmäisen päivän aikana saatu kunnolla istumaan paikalleen, yritetään uudestaan lauantaina.

Loft on trendikästä, mutta mennäänkö nyt hieman liian pitkälle?

Kettiösaarekkeen paikka on nyt tässä, kyllä sitä on mallailtu.

Jakotukki tekniseen tilaan, minne myös Nibe asennetaan.

Kyllähän se pikkuhiljaa alkaa kylpyhuoneelta näyttämään, vähän laattaa vielä pintaan.

 Mitä tulee arkihaasteeseen on se talon loppuun saattaminen tai vähintäänkin osittaisen muuttotarkastuksen tekeminen. Eilen varmistui seuraavan vuoden aikataulut. Alunperin tarkoituksena oli aloittaa naisten vapaaehtoinen asepalvelus erässä II/13, mutta onneksi se oli täynnä, joten lähtö siirtyi tammikuulle. Nyt on paremmin aikaa keskittyä rakentamiseen ja kunnon viimeistelyyn eikä tarvitse suurta stressiä kantaa. Tyytyväinen olen ja päätös miellyttää. Kahdeksan kuukautta nyt keskitytään 110% rakentamiseen ja projektin eteenpäin viemiseen unohtamatta tammikuussa alkavaa palvelusta. Tästä tulee intensiivinen kahdeksan kuukautta, jos se ei sitä vielä ole ollut.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti